Sunday, October 17, 2021

Fuzzy

Fuzzy (Celt Experience / SuperFurryAnimals, UK, teise tootjana on ära mainitud Walesi kohalik rokkbänd) pdl 0,33 l. alc 5,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer" ja hinnang on 81 punkti. Untappd ütleb: "Farmhouse Ale - Saison" ja 3,45 punkti

Tootjainfo: "Brewed live at the Pagan Fire festival at The Celt Experience. This beer was boiled with chinook, citra and some herbs provided by SFA! It was finished with Cell Rebirth wild vineyard strain A
IBU 20"

Tegemist pole omaette kirjeldusega, vaid võrdlusega 7 aastat tagasi tehtud kirjeldusega. Peamine ajend on uudishimu, et kuidas on sellele õllele mõjunud asjaolu, et BB oli aastal 2015. 

Vahtu on rohkem, see on tihedam ja püsivam. Õlle värvus on muutunud punakamaks (tookord oranžikas-kuldne). Aroom on mõrkjam ja pihlakasem. 

Maitsepilt - kui tookord kirjutasin "Siin on tammist tihkust ja pihlakalikku mõrkjust, aroonia parkivust ja mustsõstra mahlasust", siis nüüd võtaks maha vaid sõna "mustsõstar", ülejäänud on täpselt paikapidav!

Emotsioon on lihtsalt "vau" - olles proovinud jämedakehaseid jõulisi õllesid, mis on 5 aastaga kergeks ja kehatuks käinud, siis siin on keha juurdegi tulnud! Väga võimas, parkiv, mahlane ja munadega jook, mille BB kuupäev jäi aastasse 2015!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment