Thursday, October 7, 2021

Quadzilla II

Quadzilla II (To Øl, Taani). prk 0,44 l. alc. 13,0 %. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Quadruple" ja 3,96 punkti.

Tootjainfo: "Wreaking havoc one more time as the second QUIPA breaks out of the brewery and causing chaos. A mixture of Citra, Sabro, and Mosaic in all the way to the dry hop makes this beast especially fruity and frightening. Kiss your loved ones and buckle up. This one’s headed straight for you."

Keskmist kasvu purk, sildil tootjale nii omane mittemidagiütlev kollaaž fotodest. Kreemikas-kollakas vaht täidab pool klaasi ja püsib üpris kenasti. Õlle värvus - mudruselt-mehuselt porgandikarva.

Aroom - see on midagi kentsakat. Kaalika-kapsa värskeltriivitud salat? Midagi väga sinepiõlist ja köögiviljast, rõika ja kapsajuure ja veel kurat teab mille kokteil.

Esmamekk on siirupiselt raske, tihke, keeleotsa humalahammastega järav ja alkoholiste nõelakestega akupunktuuri tegev.

Keskmaitse. Urhhhhaaahhh. Kolmeagus, kolemagus ja kolmainsus. Tonnijagu linnasemagus, aga sinna kõrvale ka kuuetonnijagu vürts-sinep-humalaid.

Lõppmaitse. Jedreenti dušenti. Midagsigudikke siia õlle sisse on kuivaks väänatud. Vääratud ja riivatud. Sinepi-mesi ja kaalikamahl.

Järelmekk. Värdkapsa ebajuurikast pressitud mahla kontsentraat.

FRIIGIIIKAAAAS. Sügavalt ebardlik nihestus. Kuning-kloun IPAde kunstkambrist.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment