Friday, October 22, 2021

Symbiotic Momentum

Symbiotic Momentum (To Øl, Taani). pdl 0,75 l. alc. 5,5 %. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Sour - Other" ja 3,96

Tootjainfo: "A barrel aged spelt ale brewed with local raw honey during primary fermentation and then a rare "Honeydew" honey for secondary fermentation in the bottle. Brewed together with our friends from The Barrel Project using both our own house cultures and theirs."

Suur pudel, üliminimalistlik sildikujundus. Erkvalge vahttäidab pool klaasi, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - hämuselt helekollane. Aroom - kilkavalt hapu, äädika ja väävli puudutusega.

Esmamekk on küll hapu, kuid mitte nii happeline kui ootaks lõhnas. Keskmaitse on kuiv, magusakas ja vaniljene. Lõppmaitse - ülikuiv, mõrkjas, hapu, veidi samas iiriskommilikult karamelline selle foonil. Järelmekk on juba konkreetselt hapum, mineraalne, krõbisevkuiv ja puidune.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja ülikuiva paletiga, hapu-magusakas-hapu-mõrkjas-vürtsikas-hapu buketiga ÜBERTASEME rüübe. Happeline ja särtsakas, kuiv ja samas meeldivalt tammise-vaniljese ümarusega. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment