Sunday, October 3, 2021

Das Bierige Bier

Das Bierige Bier (Puntigamer, Austria) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - International / Premium" ja hinnang 7 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - Other" ja 3,24 punkti

Tootjainfo: "Wherever a good mood is a regular, the bottom-fermented light full beer creates a really beery atmosphere. Its pleasant note is balanced, mildly hoppy. The taste is beery and extremely full-bodied. "

Väike lihtne pudel, klassikaline nö spordiõlle sildindus. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroomis on tunda hea kvaliteetne vesi, sellel foonil lihtne linnaseline profiil. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse - magus-hapukas, linnaseline ja värske. Lõppmaitse - magus-mõrkjas ja pisut vesine. Järelmekk on hapukas-mõrkjas ja nii paarikümne sekundi pärast järgneb ka kenake vürtsikas õhetus.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga OK taseme rüübe. Ülilihtne lauaõlu, mida võiks ju ka kõrgemalt hinnata, kui poleks seda lollakat lauset tootja poolt õllekirjelduses "väga täidlase kehaga" .... urjuhh, petmisega võiks pisut piiri pidada!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment