Friday, October 8, 2021

Gooey & Nutty

Gooey & Nutty (Seven Island, Kreeka) prk 0,44 l. alc 12,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja 4,11 punkti

Tootjainfo: "Imperial pastry stout with roasted peanut butter, chocolate, butterscotch and toffee caramel
IBU 40"

Keskmist kasvu purk, sildil šokolaadibatoonike. Sõrmepaksune tumepruun vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - musta-augu-must. 

Aroom. Nina-nikastavalt-magus. Aga kas see on meeldiv? Ooojaaa! Ülevõlli, aga väga meeldiv šokolaadine ja iiriskommine segu, mille intensiivsusest saaks käima panna väiksema šokolaadiveski ... kui siuke asi peaks olemas olema :)

Esmamekk  on raske ja õline, kuid siiski mitte niiiiiiii naftane kui oleks oodanud. Magus-mõrkjas-magus piimašokolaad ja vanakooli kakao-batooni-kommike.

Keskmaitse - iiriskomm, pähklikreem ja keedetud kondenspiim üheskoos. Munalikööriliku pehmusega ja alkoholise soojusega, meelitav ja veidi juustune?

Lõppmaitse - jämedal nõrguv karamelline ja pähkline rammus küllus võtab keele oma kaissu. Kas olete kunagi söönud juustutükkidega šokolaadi ... vaata seda see kraam siin meenutabki!

Järelmekk. Nutella ja soolakas väärikas vana juust. See segu on nii lollakalt ebaloomulikult loomulik, et tuleb tahtmine minna kesköösel külmkapi kallale ja vaadata, kas on mõnda eriti vänget hallitusjuustu, sobitamaks siia veel ühte jõulist keeleväänajat

ÜLEVÕLLINE DESSERTÕLU! Nüüd on arusaadav, miks Eestis tegutsev Sori ja Kreekas toimetav Seven Island nii kenasti omavahel klapivad - nende käekiri roppmagusate õlleveniste tootmisel on üksteist täiendav või isegi kopeeriv
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment