Tuesday, October 12, 2021

No Cars (dry hopped)

No Cars (dry hopped) (Hopfully, Iiri) prk 0,33 l. alc 4,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja hinnang 3,75 punkti.

Tootjainfo: "Brewed with lime juice, a grist of Pilsner and Wheat malt, this brew offers a beautiful bouquet of lime and citrus notes for your enjoyment. With a soft body, smooth tartness, and a hint of salt to complete, this is a supremely refreshing beer, perfect for a sun-shining day.
HOPS - Simcoe, Mosaic, Azacca, and Comet."

Väike purk, sildil seeriale omane jalgrattur helerohelisel foonil. Kollaka varjundiga vaht täidab 90% klaasist, kuid kaob üsna kiirelt ja jäljetult. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on mõnusalt ja kargelt hapukas-mõrkjas, taamal vähene soolane kuivus, laimine ja greibine.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja meeldivalt julgelt soolane. Keskmaitse - soolakas-hapu, kuiv ja karge. Lõppmaitse muutub mõrkjaks, pomelo ja punase greibi sarnaseks. Järelmekk värvub hetkeks üsna magusaks, kuid siis nihkub see taas laimilikku mõrkjas-hapukasse ja veenvalt soolasesse nurka.

Keskmisest veidi kergema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, soolane-hapu-mõrkjas-hapukas-magus-mõrkjas-hapukas-soolase buketiga MEGATASEME rüübe! See gose on nüüd küll üks väga korralik õnnestumine nii oma soolasuse mõttes kui ka selle poolest, et reeglina pole gose ja humala ühildamine kuigi hästi toiminud - aga siin on see superhästi õnnestunud!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment