Sunday, October 17, 2021

Chula Pils

Chula Pils (Novo Brazil, US) prk 0,44 l. alc 5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner" ja hinnang 54 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - German" ja 3,45 punkti

Tootjainfo: "Named after the city of Chula Vista, where this beer was born, we introduce this crisp, refreshing, yet full bodied pilsner. Dry hopped with cascade hops to keep it's Southern California style, this beer makes a perfect companion for any occasion.
IBU 30"

Keskmist kasvu purk, ülemäära kirju-lapsik sildikujundus. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on lihtne, magusapoolselt linnaseline, aga ka veidi mõrkjas, digestiivküpsiseid meenutav.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse - mõrkjas-magusakas, leivane ja teraviljane. Lõppmaits muutub taas hapukamaks, kuivapoolne, koos vürtsika kõrval-noodiga. Järelmekk on magus-hapukas, mahlane ja karge.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Tubli ja korralik pilsner, tõsi küll pigem tšehhi- kui saksapärane, aga mõnusalt joodav siiski. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment