Thursday, October 14, 2021

Gettin Tiki With It Nitro

Gettin Tiki With It Nitro (Left Hand, US) prk 0,44 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Wheat Ale" ja hinnang 85 punkti. Untappd ütleb: "Wheat Beer - Other" ja hinnang 3,43 punkti

Tootjainfo: "Gettin Tiki With It is a vacation in a can. Bursting with pineapple and coconut, this Pina Colada Wheat Ale is your nitro passport to paradise.
IBU 15"

Keskmist kasvu purk, sildil kookos-peeker. Purgi avamisel teeb nitrokapsel veidrat krigisevat häält ja vaht saab olema tiiiihe ja sametine. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on magus ja kookosene, meenutades valget šokolaadi kookosehelvestega

Esmamekk on keskmisest veidi raskemakehaga ja tihkel magus-hapukas. Keskmaitse - vau, see on mõõõnusalt tihe ja toekas, mõrkjas-magus, kookosene ja kuivatatud-suhkrustatud ananassilõikude taoline.

Lõppmaitse - mõrkjas-magus ja hapukas, troopiline, taaskord valge šokolaadi ja kookose segune, desserdilik ja samas nii heas tasakaalus, et vaata ja kiida! Järelmekk - hapukas-magus ... see magus pool hakkab nüüd lõpuks teistest komponentidest natukese üle käima, ehkki kenakse mõrkjas-hapu raamistik püüab seda koos hoida.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-magus-vürtsikas-hapukas-magusa buketiga Übertaseme rüübe. Tõsi, see kraam on natukese liiga magus ning lisandid kipuvad põhjaks olevat (imperial) nisuõlut päris ära varjama, kuid nitro kasutamine annab sellele kõigele piisava vau-efekti, et kraami kõrgelt kiita.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment