Sunday, February 25, 2024

A. Le Coq - West Coast Pilsner

West Coast Pilsner (A. Le Coq, Eesti). prk 0,5 l. alc 5,0 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - Hoppy / India (IPL) " ja hinnang ei ole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lager - IPL (India Pale Lager)" ja 3,36 punkti.

Tootjainfo: "West Coast Pilsner on värskendav humalane lager-tüüpi õlu, mis on kombinatsioon kahest õllestiilist: IPA-st ja pilsnerist, sidudes pilsneri kerguse ning värskuse IPA-le omase humala karakteriga. Õlu on pruulitud Ameerika Sabro ja Mosaic humalatega, mis annavad sellele puuviljase ning troopilise maitse.IBU 25"

Keskmist kasvu purk, lustlik heleroheline kujundus. Kollakas vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom - laagerõllele omaselt hapukas, aga koos mõnusa värske rohelise-muruse kõrvaltooniga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse muutub nii magusamaks kui mõrumaks ühekorraga. Lõppmaitse - linnaseline, kaldu pooltoore viljatera poole. Järelmekk - mõrkjas-vürtsikas, hapuka mahlase fooniga.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga Väga hea taseme rüübe. Ega ta midagi erakordset ei ole, aga tavalaagriga võrreldes selgelt humalasem ja seega maitseküllasem, seega täidab IPL kriteeriumid ära ning võib meelerahuga juua kasvõi mitu klaasi
---
ei ole Gambrinuses saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment