Thursday, February 8, 2024

nanoPruul - Topelt Duubel

Topelt Duubel (nanoPruul, Eesti) pdl 0,33 l. alc 9,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja hinnang 3,46 punkti.

Tootjainfo: "Tegime ühe topelt IPA, kus duubeldasime nii humalaid kui ka kangust. Topelt Duubel pakub omanäolist ja iseäralikku harmooniat, mida täiendab kerge ehmatus
IBU 80"

Väike lihtne pudel, andekalt duubelhumalat välja mängiv kujundus. Kollane vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt vaskne. Aroom - leebelt pihlakane

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõru-magus. Keskmaitse muutub toekamaks, veidi hapukaks, pisut pärmiseks, pigem odraveiniseks kui DIPA'likuks. Lõppmaitse - karamelline, puidune, mõru-magus, pihlakate, kanarbikumee ja seedrivaigu seguseks. Järelmekk - mõru, magus, veidi vürtsikas, raskepoolne, kanarbikune, leivane, toekas ja tuntatavalt alkoholisoe ilma otseses kõrvetuseta.

Raske kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolselt täidlase paletiga, mõru-magus-mõru-hapukas-magus-vürtsikas-mõru-magusa buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. DIPA'na pole see jook küll kuigi veenev, kuid näiteks humalase odraveinina isegi VÄGA JA VÄGA veenev, nii et kirjutatagu siia juurde "american barley wine" ja asjatundjad noogutavad rahulolevalt pead!
---
veel ei ole Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment