Monday, February 19, 2024

Sori - The Birthday Afterlife

The Birthday Afterlife (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 10,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Imperial Flavored" ja hinnang pole eel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Porter - Imperial / Double Baltic" ja hinnang 3,72 punkti

Tootjainfo: "The Birthday Afterlife, where the party never stops, even in the darkest depths. This Imperial Baltic Porter is aged to perfection in Brandy and Bourbon barrels with a mischievous twist of brettanomyces. An invite to an eternal birthday bash! We celebrate surrounded by friends and eerie beer barrels, a macabre fiesta in every bottle. Join the spectral revelry and raise your glass with a beer that's more fun than a haunted house and darker than the night! "

Väike pudel, luukerelik kujundus. Tumepruun vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid kaob üsna ruttu. Õlle värvus - tünntõrvmust. Aroom on magus, selgelt brändilik ja burboonilik ühekorraga - see on juba tubli saavutus, piimašokolaad ja rosinad lisavad lõhnapildile sügaust.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-magusalt ning ehedalt šokolaadine. Keskmaitse - kiirelt tekkiva krooksuga ning mõrušokolaadine. Lõppmaitse - magus-mõrult kakaone, rosinate ja nelgi puudutusega šokolaadine. Järelmekk muutub mõrkjamaks, kergemaks kehalt, kuid üha süvenevamalt šokolaadine!

MEGA. Mõte käia sedasorti õlu lõpuks üle kõikesööva bretanomüüts-pärmiga on suurepärane, vabastades õlle liigse magusa koormast ... aga konkreetsel juhul ajades selle ka kiirelt krooksumiseni karboniseerumiseni. Aga igatahes on tulemus märkimisäärselt erinev tavapärastest siirupjatest vaadihoidistest ning seetõttu äga palju kergemini joodavam ja šokolaadisem!
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment