Thursday, February 15, 2024

Del Valle Sagrado - Apu Verónica

Apu Verónica (delValle Sagrado, Peruu) pdl 0,33 l. alc 9,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double" ja hinnang 3,77 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke vahendusel): "American-style beer named after the highest mountain in the Sacred Valley. The hops used in this beer give fruity and spicy flavors. A big, strong, alcoholic beer that finishes clean and focuses on the main ingredient which is hops!
IBU 95"

Väike madalapoolne pudel, spektrivärviline sildikujundus. Sõrmepaksune valge vahukiht püsib üsnagi kaua ja püsib ka klaasiseintel mustrina. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom - veidi seebine ja humalasurmane

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas. Keskmaitse - magus-mõru ja puidune. Lõppmaitse - tajutavalt kange ja heinane ning raudrohune. Järelmekk - mõru, hapukas, karamelline, männiseebine.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja veidi õlija paletiga, magusakas-mõru-hapukas-magus-mõru buketiga Hea taseme rüübe. Väsinud ja poolsurnud DIPA - pole veel muutunud odraveiniks, aga pole ka enam väga veenev IPAna
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment