Sunday, February 25, 2024

CastleHill - 100.000 OCCUPANTS

100.000 OCCUPANTS (CastleHill, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri ei tunne eel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 3,97 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "Dark, strong, moderately sweet and thick beer. The aroma of rich pastries, gingerbread, dark caramel, light notes of prunes and citrus jam. Everything is repeated in the taste, black coffee with dark caramel prevails, then the crust of black bread, light bitterness from burnt malt and notes of candied citrus can be felt. Alcohol is imperceptible, but warms imperceptibly.
IBU 20"

Väike lihtne pudel, sildil sünge kolbapuu. Sõrmepaksune kollakaspruun vahukiht on tihe ja üsna püsiv. Õlle värvus - kirkalt sügavikupunane. Aroom - samasügavalt mustade poolkuivatatud ploomide tiinne.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - hapukam, ploomine-kreegine, seda mõistagi pool-vinnutatud kujul. Lõppmaitse - kakaone, 70% šokolaadine ja kreegiliköörine. Järelmekk - tugevalt röstine, leivane ja ploomine.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-magus-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. Oivalises tasakaalus, maitseküllane ja kergeltjoodav. Nohjahh, impsi kohta on rösti ja keha väheõitu, aga vähemalt see viimane aspekt see on juba kraadist ette aimatav.
---
kahjuks ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment