Friday, February 9, 2024

nanoPruul - Säde

Säde (nanoPruul, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Wheat Ale" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Wheat Beer - American Pale Wheat" ja hinnang 2,8 punkti.

Tootjainfo: "Pisike säde talvises pimeduses toob mõtetesse soojust. Kergelt särtsakas sähvatus üllatab kõige ootamatumal hetkel.
greip, kardemon
IBU 19"

Väike lihtne pudel, huvitavalt öine kujundus. Kollakas vaht täidab ligi kolmandiku klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - uduselt kuldpruun. Aroom on magus-mõrkjas ja pärmine, aga ka kardemon on kenasti tunda.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja kenasti mõru-hapukas. Keskmaitse - hapukas, saiataignane ja koriandrine. Lõppmaitse magus-mõrkjas, veidi lausa üleküpsenud banaani läilat serva katsuv. Järelmekk - magus-hapukas, vaatamata magususele üsna mahlane, aga jätkuvalt ka veidi pärmine.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõru-hapukas-magus-mõrkjas-magus-hapuka buketiga Hea taseme rüübe. Nisukas ta kindlasti on, ameerikapäraseks väga ei oska pidada, joogikaks täiesti kõlbulik ja mahlane
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment