Sunday, February 18, 2024

Hoppy Hog - Real Jam: Smoked Berries

Real Jam: Smoked Berries (Hoppy Hog, Ukraina) prk 0,5 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd stiilimääratlus: "Sour - Fruited" ja hinnang 3,88 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke vahendusel): "Pastry sour fruited ale Rich, sweet and sour, with cherries, blackberries and beets
IBU 16"

Keskmist kasvu purk, lahedalt omanäoline kujundus. Punakas-kollane vaht täidab üle poole klaasist ja püsib üsna kaua. Õlle värvus - plögaselt punakaspruun. Aroom - omamoodi üllatus, kui hästi toimib tavatu kombinatsioon marjadest ja suitsust.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse - pisut püreelik, hapukas-mõrkjas ja suitsune. Lõppmaitse - veidi liiga magusalt-mehustelt kõrvitsalis-kirsine. Järelmekk - kergelt imalaks kiskuva magususega suitsukirsikook.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja mehuse paletiga, magus-hapukas-mõrkjas-suitsune-magus-hapukas-magusa buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Suitsutatud marju lubatakse - see siin ka on, üsna tavatu kombinatsioon ... aga samas ka ei midagi väga erilist peale sellesama tavatuse.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment