Friday, February 16, 2024

Pühaste - Triple Drop

Triple Drop (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 11,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Triple New England / Hazy" ja hinnang 3,89 punkti

Toojainfo: "Triple dry-hopped triple IPA brewed with Riwaka, Strata ja Idaho 7 hops."

Väike purk, kolmetilgane kujundus. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib võimsalt. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom - värskete humalate südantsoojendav ja sülge jooksma panev eeterlik kõditus. Kerge urinaarne varjund siinjuures on ainult asjakohane, kui te nüüd mõistate :)

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja torkivalt magus-mõrkjas. Keskmaitse - magus, oi sa poiss kui magus, aga õnneks ka korraliku humalahammustusega. Lõppmaitse - tsitruseline, eksootiline, vänge, keelrudjuv, karmipoolne. Järelmekk - võimsalt maitsenäsasid kangutav, torkiv, sakutav ja kannustav vaigune-magus-vürtsikas humalavõrgustik üle ja ümber kogu keele.

MEGA-HULLU-HUMALA-MEGA. Värske TIPA!!! Jah, ta kannatab selle tüüpvea all nimega "liigne magusus", aga oi kui vähe on selle-vea-vabu TIPA'sid. AGA-KUID-NING see on VÄRSKE! Värske ja väekas ja võrgutav!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment