Tuesday, February 13, 2024

Paulaner - Lemon Radler

Lemon Radler (Paulaner, Saksamaa). prk 0,5 l. alc 2,5%. Ratebeeri liigimääratlus: "Radler / Shandy" ja hinnang 11 punkti. Untapd liigimääratlus: "Shandy / Radler" ja 3,34

Tootjainfo (guugeltõlke vahendusel): "Whether relaxed with friends or as a refreshment on the go - a cool Natur Radler is always the ideal accompaniment. The perfect combination of our tasty Münchner Hell and naturally cloudy lemonade makes the Paulaner Natur Radler with only 2.5% alc. Vol. refreshing and at the same time pleasantly fruity - but not too sweet. True to its name, it is made from 100% natural ingredients."

Keskmist kasvu purk, erk ja helge kujundus. Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõneti. Õlle värvus - kahvatu valkjaskollakas. Aroom - puhas ja kirgas laimimahl, mille taga on õllekomponent pigem vaid aimata.

Esmamekk on kerge kehaga ja magus. Keskmaitse - magus-hapu, koduse ülemagustatud limonadi taoline. Lõppmaitse õnneks nihkub algsest liigmagususest tagasi ja muutub kuivemaks. Järelmekis on õrnalt tunda õlle enda virvendust, aga ka kenakest mõrkjas-haput ja üsna kuiva lionaadi, kuhu on ka veidi sidrunikoort sisse riivitud.

Kerge kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-hapu buketiga HEA taseme rüübe. Liigmagusa tervitusega jook saavutab lõnksu lõpuks mõnusa karge mõrkjas-hapu mahlasuse. Õllekomponendi osakaal 0,1, kõik ülejäänu on kodune limonaad. Janukustutuse eesmärgi täitimise mõttes aga üleüldse ÜBER!
---
saadaval vaid säästumüügis
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment