Sunday, October 5, 2014

Autonomy Lost

Autonomy Lost (White Pony, Italy) pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. Liigimääratlus: topelt-IPA. Ratebeeri
hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfot: "Imperial IPA brewed with five US hops. Dry hopped with Centennial, Columbus and Willamette. Approx 125 IBU."

Väike matsakas pudel, silt näeb välja ... eee ... jube! Kollakas vaht täidab 2/3 klaasist, olles püsiv nagu montaaživaht. Õlle värvus - õrnalt uduselt tuhm oražikaspunane. Aroom on humalast lausa roheline!!! See on noor, värske, lopsakas, lausa troopiline värskus, mis siit klaasist välja ronib otse Gambrinuse pähe. Ja samas vaigune, vürtsine ja veinine vindine raskus, mida tajud laua kuklaga.

Esmamekk on ootamatult mitte-raske (mida 9%vol puhul ootaks), vaid keskmise kehaga ja toimekalt mahlaselt hapukas-mõrkjas, meenutades pomelot. Keskmaitse kastab su keele otsapidi pomelosse, kallab peale greibimahla ja lisab mandariinkooretsukaadi - see on roppumoodi tsitrusjas!!! Lõppmaitse lisab siia tõrretäie männiokka- ja samblaleotist koos eukalüptiõliga ... jerrrr kuidas see keele surrrrisema paneb! Järelmekk paneb lausa silmi kissitama, see kogus männivaiku ja rabavett ja greibiekstrakti, mis keelepära riivib, on röögatu!!!

Keskmisest veidi raskema kehaga, tugevalt karboniseeritud buketiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkja buketiga KOLOSSAALNE MEGARÜÜBE!!! Sisuliselt on tegu tripelt-IPA'ga, mis mõjub kui humalaessents. Mõeldud vaid humalast põrunutele :)
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment