Monday, October 13, 2014

Licorne Grand Cru

Licorne Grand Cru (Karlsbrau, Prantsusmaa) pdl 0,33 l. alc 5,2 %vol. Liigimääratlus: dortmunder. Ratebeeri hinnang 10 punkti.

Tootjainfo google tõlke kaudu: "Component selection is done with strict adherence to quality principles. Pure water and natural ally to the finest hops flowers showcases the flavors of this world-class beer and barley grains among the noblest give her dress a deep color. Thanks to the accuracy of succulent mixture of Saccharomyces bayanus, a yeast notoriously used in the manufacture of a beverage with fine delicate bubbles, Unicorn Grand Cru is the delight of fans demanding beer."

Väike lihtne rohelisest klaasist pudel, elegantne sildikujundus. Helevalge vaht moodustab kahe sõrme paksuse hõreda kihi, mis kaob kiirel kohinal. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on väga tagasihoidlik, linnaselisele laagriõllele kohaselt hapukas.

Esmamekk on kergeke ja õrnalt magusakas. Keskmaitse on kröömike huvitavam kui tavapärasel heledal laagerõllel, siin on veidi veinist nüanssi ning šampanjalikku sädelust ... kuid see on tõesti vaid õhkõrn nüansike, mitte dominant. Lõppmaitses seguneb karameljasse linnasepilti juba veidi heledaid viinamarju ja ehk ka väike tikripoiss. Järelmekk on kiirelt kaduv, õrnalt hapukas ja värske.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseeeritud paletiga, magusakas-hapukas-vürtsika buketiga mõõdukat huvi pakkuv rüüpeke. Kõlbab nii lihtsaks janukustutuseks kui mõõdukalt jahutatuna kreveti-avokaado salati kõrvale.
--------
pilt siit

No comments:

Post a Comment