Sunday, October 12, 2014

Pale Pilsen

Pale Pilsen (San Miguel, Filipiinid) pdl 0,33 l. alc 5 %vol. Liigimääratlus: hele lager. Ratebeeri hinnang 4 punkti

Tootjainfo: "San Miguel Pale Pilsen is our flagship brand. It is the standard of beer taste in the Philippines: A Grand Gold medalist in the world-renowned Monde Selection awards. It is a pale golden lager with rich, full-bodied flavors. Its smooth, full-flavored taste complements its pleasant aroma, making it a perfectly balanced beer. "

Väike matsakas reljeefkirjadega pudel, kuldne edevapoolne kujundus. Erkvalge sõrmepaksune vahukiht on hõre ja keskmiselt püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on nõrgalt magusakas ja riisine.

Esmamekk on kergepoolne ja magusakas. Keskmaitse ... kerge ja magusakas ja riisi terava kõrvaltooniga. Lõppmaitse on täpselt samasugune, lisandub vaid kerge mõrkjas sünteetiline mekk, mis ilmselt tuleb mõnest odavamast humala-ekstraktist. Järelmaitse - õrnalt kunstlikult magus-mõrkjas.

Kergepoolse kehaga, nõrgapoolselt karboniseerunud, magus-mõrkja buketiga unterõlu. Kraanikauss on selle koht ... või noh olgu, kui üldse midagi muud pole juua, siis jääkülmalt võib seda kuskil troopikas ju kuugata.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment