Wednesday, December 16, 2015

Hallucination


Hallucination (Tanker, Eesti). pdl 0,33 l. alc 7,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial Pils/Strong Pale Lager"., hinnang 96 punkti!!

Tootjainfo: "This Imperial Pale Lager is packed with hops over 25g per liter. You’ll be tripping for days!
IBU 65"

Väike lihtne pudel, psühhedeelne sildikujundus. Sentimeetrine valge vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - uduselt kollane. Aroom on otse jumalikult mahlane, mandariinide, greibi, mango segune, tilgake mustsõstart ka sekka.
Esmamekk on keskmise kehaga ja naksakalt mõrkjas. Keskmaitse ... VAU! See laager annab silmad ette enamikule Eestis seni toodetud IPAdele, ma ütlen! See on lihtsalt super ... laagerõllele omaselt kergelt joodav, aga samas hullumeelselt humalaküllane, Lõppmaitse mõjub otse sõgeda seguna nätskest vaigust, sädelevast värskusest, vulisevast mahlasusest ja mõõdukast vürtsikusest ... see on otsekui greibimahlakosk su keelel. Järelmekk on jõuliselt mõrkjas-magusakas, virsikukompoti ja taruvaigutinktuuri kokteil.

Keskmise kehaga, nõrgapoolselt karboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga MEGATASANDI RÜÜBE! Ilmselt parimaid humalarohkeid laagerõllesid mida Gambrinus kunagi maitsta on saanud. Täiesti ebanormaalselt mahlane ja metsikult maitseid täis pakitud. Tankeri poisid on hakkama saanud millegi monumentaalsega - kuid seda oskavad hinnata eelkõige humalafetishistid :)
-------------
pilt isethetud

No comments:

Post a Comment