Tuesday, December 29, 2015

Beer Geek Flat White


Beer Geek Flat White (Mikkeller, Taani) pdl 0,33 l. alc 7,5% Ratebeeri liigimääratlus: "Sweet Stout" ja hinnang 97 punkti!

Tootjainfo: "Oatmeal Stout brewed with coffee and lactose."

Väike lihtne pudel, Beer Geek sarja tunnussildil seekord kohvioks ja koorekann. Vähene pruun vahukiht pole pikalt püsija. Õlle värvus - must. 

Aroom. KOHV, kohv ja veelkord K O H V! Magus kange kvaliteetne kohv, kohvikaramell ja kohviküpsis ... kõik kokku ja eraldi.

Esmamekk on raskepoolne ja kvalittekohvilikult hapukas. Keskmaitse ... no kohvi noh :) Kohvikreem kohviküpsisel. Mustad ploomid ja pisut ka tumelillasid kreeke. Kohvikunni kohvijook. Lõppmaitse avardub pisut senisest kohvi-üleujutusest, omandades piimašokolaadi ja röstlinnaste kirbepoolset maitset, milles on tuha ja suitsu noote. Järelmekk rändab tagasi kohvipurki, sulgedes enda järel kaane.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja siidise paletiga, hapukas-mõrkjas-KOHVINE-hapukas-magusakas-mõrkjas-KOHVISE buketiga ÜBERTASANDI rüübe. Kohvisõbra unistuste täitumine. Ohtlikult joodav - alkoholi ei taju praktiliselt üldse! Ümaralt ja ühtlaselt kohvine. Päris iseseisvaks dessertõlleks ehk mitte kvailifitseeruv, kuid koos mõrušokolaadiga pakkumiseks vägagi sobilik.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment