Tuesday, December 1, 2015

Suur sula

Suur sula (Zeroturnaround, Eesti) pdl 0,33 l. alc ??? (hinnanguliselt 5 %vol?). Stiilimääratlus: ??? (APA?)

Tootainfot pole.

Väike lihtne pudel, sidrunimotiividega sildike on kleebitud otse eelmisele sildile peale (no KUI laisk saab olla?) Ja miks pole sildil infojuppigi? MITTE MILLEGI KOHTA!?! Noh et silt kui selline on olemas, selle eest võiks ju kiita ... aga no ikkagi - nii ei tehta, mehed-vennad. Tootenimi, tootjanimi, kangus, stiilimääratlus - need on kohustuslikud elemendid. Soovitavalt veel ka koostisained ja IBU.

Erkvalge vaht täidab alguses 9/10 klaasist, kippudes pudelist välja ronima, klaasis aga püsib üsna kaunikesti. Õlle värvus - õõõrna vinega tumekollane. Aroom on hapukasmõrkjas ja mõnusalt sidruniline.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas. Keskmaitse jääb lihtsalt sidruniselt hapuks. Lõppmaitses pääseb esile juba ka veidi biskviitjat lihtsat linnast ja sidrunikoorelikku mõrkjust. Järelmekk on vürtsikas-hapukas, karge ja kosutav.

Keskmise kehaga, ülekarboniseerunud paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga päris meeldiv rüübe. Karastav ja kosutav on ta küll, kuid stiilipunktid jäävad tulemata (kuna ma ei tea mida on tahetud teha) ja ülekarboniseerumine ei tule ka kasuks.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment