Thursday, December 31, 2015

Nuclear Hop Assault


Nuclear Hop Assault (Mikkeller, Taani) pdl 0,33 l. alc 8,0% Ratebeeri liigimääratlus: "imperial IPA" ja hinnang 97 punkti!

Tootjainfo: "Imperial India Pale Ale brewed with hybrid hops" Hmmm ... misasjad on hübriidhumalad?

Väike lihtne pudel, sildil prahvatab Mikkelleri kaabust tuumaseen.Valge vaht täidab 2/3 klaasist, olles üsna ja üsna püsiv ning ka taandudes hõredat vahupitsi klaasiseintele jättev. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. 

Aroomis on hurmav kogus tsitruselisi, apelsinkoort, mangomahla, hapnema läinud heina, kumkvaate ja kuusevõrseid.

Esmamekk. Jestas ... kui mahlane! Lihtsalt uskumatult mahlane, hapukas-magus, krõpsakas ja muhedalt sädelev.

Keskmaitse - sidrunikoored ja greibimahl, sädelev päikesetõus, karge meretuul ja värskelt pressitud apelsinimahl. Naeratus ja pärlikee.

Lõppmaitse on karge ja kumisev kui piki jõe hõbedast pinda kaikuv tullide krägin sel esimesel koiduhetkel, kui linnud on veel vait ja udu pole veel laskunud. 

Järelmekk on mõrkjas ja apelsinine, karge ja kirgas, magus-mõrkjas, meeliäratav nagu jahe greibiviilakas keset kuuma suvepäeva.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga MEGATASANDI RÜÜBE! Topelt-IPA õpikunäide, ilma odraveiniliku raskuseta, kergeltjoodav ja luksuslikult maitsetihe.
-----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment