Friday, April 15, 2016

Degeneratsioon


Degeneratsioon (Õllenaut/Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout" ja hinnangut pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Ameerikalik stout, mis pruulitud koos Pühaste Dekadentsiga kasutades parti-gyle tehnikat. Kasutades 7 erinevat linnast ja humaldades Somcoe, Cascade, Centenniali ning kuivhumaldades Chinook humalatega."

Väike lihtne pudel, Õllenaudili omane sildikujundus on saanud Pühaste ületrüki ... omapärane lahendus igatahes nii õlle saamis- kui esitlusloos. Pruun sõrmepaksune vahukiht on üsna püsiv ja jätab ka taandudes korraliku vahupitsi klaasiseintele. Õlle värvus - punaka helgiga must.

Aroom on omamoodi kummaline ... mõrkjas ja suitsune, magusakas ... ja kuidagi õhuke. Stoudile omane ... kuid samas ka brown ale taoline.

Esmamekk on keskmise kehaga (või isegi kriips kergem) ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on hapukas, iiri kuivale stoudile ja ploomikompotile omane. Lõppmaitse on hapukas-magusakas ... ja samal ajal veidi kõrbenud. Järelmekk meenutab ülekuivanud ploome ja tumedaid rosinaid.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, maguskas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga omapärane rüübe. Ausalt öeldes oleks omapäi stiilipakkumine paras peamurdmine ... humalane brown ale ... või kuiv iiri stout? Aga võttes arvesse, et tegemist on linnaste taaskasutamisega, on tulemus väga märkimisväärselt hea nii ehk naa.

------------

pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment