Monday, April 11, 2016

Estonian Burger Factory


Estonian Burger Factory (Lehe, Eesti) pdl 0,3 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Golden Ale/Blond Ale", hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Milline võiks olla parim paar kogu ajaloos? Romeo ja Julia? Tristan ja Isolde? Antonius ja Kleopatra? Orpheus ja Eurydike? Abélardi ja Héloise? Need on ühed keeruliste nimedega kurvad lood, kus juhtub igasugu hulle asju.
Vaatame elule natukene lihtsamalt. Burger ja õlu. Lahutamatud ja teevad alati meele rõõmsaks. Eriti kui burgeriks on Estonian Burger Factory maheveise lihast grillitud mahlane maiuspala ning õlleks Lehe Pruulikoja poolt värskendav ja maitserikas käsitööõlu."

Väike lihtne pudel, leegitsev sildikujundus. Sentimeetrine valge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on magusakas, meenutades kuivatatud papaiat ja heledaid rosinaid.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjalt puuviljane. Lõppmaitses tuleb sisse hapukat marjasust. Järelmekk on mõrkjas ja veidi vürtsikas.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga suurepäraselt tasakaalus väga heal tasemel lihtne joogikas.
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment