Thursday, April 21, 2016

Elvis Juice


Elvis Juice (BrewDog, Šoti) pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 86 punkti

Tootjainfo: "A prototype brew that will push your citrus tolerance to the brink and back; Elvis Juice is crammed with tart pithy grapefruit and orange. A different take on our flagship style, this IPA has toasty malt nudging zesty orange alongside bitter & sour grapefruit."

Väike lihtne pudel, tootjale viimasel ajal omane triibune-krähmune kujundus. Sentimeetrine valge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt täiskuldne.

Aroom on lihtsalt VAU! Mandariin ... ei veriapelsin! Ja seda on kohe VÄGA VÕIMSALT PALJU! 

Esmamekk on keskmise kehaga ja krõpsakalt mõrkjas, karge ja kohisev nagu varakevadine kosk. Keskmaitse .... muahhhh ... no niiiiiiiiiiii greibine et võtab kohe üllatunult uuesti lonksama. Mõrkjas-magusakas, mahlane ja otsekohese silmavaatega. Lõppmaitses kipub mõrkjus juba veidi ülevõlli minema, kuid see on selline mõnus, oma ehedas greibi või pomelo olekus ikkagi supernauditav. Järelmekk on mõrkjas-vürtsikas, mehiselt mahlane ja lainetavalt merelik nagu mõni Aivazovski maal.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE!!! SUPERmahlane, karge ja kosutav, greibimahla klaasitäis. Pakkuda koos paprikaviilude ja sinihallitusjuustuga.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment