Friday, April 15, 2016

White Lies


White Lies (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "League of Hops Series- White IPA
Which one is it, a Belgian Witbier or an American India Pale Ale? White Lies is an unfiltered White IPA. Pale and hazy Wit & IPA hybrid with a round malt base and a spicy yeast character. Intensively tropical Equinox and Mosaic hops give this IPA a big punch of fruitiness.
IBU 58"

Väike lihtne pudel, sinakas-roheline sildike. Valge vaht täidab ligi pool klaasi ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kollane. 

Aroom - oi see on võimas ja suurepärane! Hapukas-vürtsikas algus tuletab ausalt öeldes meelde pigem mõnd tublit saisoni või muud bretiga tehtud jooki kui nisu-IPAt. Puuvilju ja rõõmsat sädelust on umbes pool päikeseranna täit :)

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-vürtsikas. Keskmaitse kostitab keelt kosetäie hapukas-vürtsika mahlasusega ja vaadijagu mõrkja muruse kargusega. Lõppmaitses ristuvad sidrunhein, mandariinimahl, greibi-mangopüree, veidi seedripähkleid ja ananassi. Järelmekk kõlab kargelt ja klaarilt nagu mereäärne koobas, millest ookean äsja välja taandus, pakkudes uudishimulikul luusijal korraks võimalust tajuda kuiva jalaga liikudes merealust jahedust.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-vürtsikas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magusaka buketiga ÜBERTASANDI rüübe! Oi Gambrinus on rahul, et pika ja rahmeldamisrohke päeva lõpus midagi nii kosutavat ta keelele sattus. Pakkuda koos marineeritud pisi-patissonidega.
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment