Wednesday, January 30, 2019

Salamander Gooseberry Milkshake IPA


Salamander Gooseberry Milkshake IPA (Stu Mostów, Poola) pdl 0,5 l. alc 5,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England" ja hinnang 50 punkti!! Untappd ütleb: "IPA - Milkshake" ja 3,59 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Like in a milkshake, we combined intensely hopped (especially cold) american ipa, with oatmeal, gooseberry juice, aromatic vanilla and sweet lactose.
IBU 45"

Keskmist kasvu pudel, kollasel sildil salamander ja tikrid. Sõrmepaksune helevalge vahukiht kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on maalähedane ja hapukas, kuid tikrit ei suuda siit tabada ... no ehk võib-olla marjadega kokkusegatud kompostihunnikut.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja hapukas-magusakas. Keskmaitse tugevneb hapukas pool, aga on see nüüd õun või kiwi või tikker ... no ei oska küll öelda. Lõppmaitses tuleb taas esile seda kompostist-käärivat poolt, aga mis samal ajal mõjub paradoksaalselt värskelt. Järelmekk on mõrkjas-hapukas, pehme laktoosise magususega.

Keskmisest tiba raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtikas-magusaka buketiga HEA taseme rüübe. Mahlane ja värskendav, kuid vada tikrite ülesleidmisega jäi vana Gambrinus jänni mis jänni. 
---
pilt isetehtud

1 comment:

  1. This style was extremely popular in Poland last year. 99% of them were garbage, but there were maybe two really good ones. Browar Kingpin made the best.

    ReplyDelete