Monday, January 7, 2019

Viru Estonian Rye Beer


Viru Estonian Rye Beer (Raasiku, Eesti) pdl 0,3 l. alc 4,6 %vol. Ratebeer ütleb: "Specialty Grain" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Rye Beer" ja hinnang 2,67 punkti.

Hei Untappd rahvas - miks see õlu on teil kirjas kui Viru Õlu toodang???

Tootjainfo: "Grain: Pilsen, Munich, Rye, Special Belgium. Hops: Magnum, Amarillo, Flyer.
IBU 20"

Väga omanäoline tahuline-kooniline pudel, minimaalne sinise triibuga kaelaetikett. Erkvalge vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Kreemika varjundiga õlu täidab üle poole klaasist ja püsib päris kaua. Aroom on päris meeldivalt karameljas ja leivane, meenutades magusa puuviljaleiva kuivikuid.

Esmamekk on keskmise kehaga ha magusakas. Keskmaitse on leivane ja rauane. Lõppmaitses läheb asi jamaks, toores kartul ja kehv vesi, lisaks kunstlik magusus. Järelmekk kraabib veidi keelepära rohmaka roostese veega ja tolmuste kuivatatud pihlakatega.

Enam-vähem hästi algava, aga siis kiirelt niruks mineva olekuga unterrüübe. Jummala eest, kes iganes ei seisaks ka selle "Flagship Brands" taga, kes selle õlle tellis - teil võiks endal piisavalt kriitikameelt olla, et mitte saasta müüa. Olgu, see tegelane siin on poolsaast, aga no "Pale Ale" on ikka täissaast. Kuram, kui läks investeering aia taha, kandke see kuludesse, ärge tehke häbi endale ja Eesti mainele.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment