Monday, June 5, 2023

Artezan - Świetlana Przyszłość

Świetlana Przyszłość (Artezan, Poola) pdl 0,5 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja hinnang 3,75

Tootjainfo (google tõlke kaudu): "The Bright Future is Hazy DIPA topped up with rice flakes, five varieties of hops and specialty coffee from HAYB Coffee Roasters. The beer is enriched with Talus, Sabro, Citra, El Dorado Cryo and Amarillo hops, which will provide you with intense aromas of various tropical and citrus fruits, and coffee beans from Ethiopia will pamper the beer with coffee, tea and citrus notes."

Keskmist kasvu pudel, lapsikult siiruviiruline sildikujundus. Valge vaht täidab ligi pool klaasist ja püsib väga kaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - tume tuhmkuldne. Aroom meenutab väga head musta teed ... aga kas see võiks ka kohvi olla???

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - magus, virsikune, musta tee ja virsikute peal värskelt tõmbama pandud kombutša. Lõppmaitse - kombutšat võib teha nii tee kui kohvi peal, võib ka neid mõlemat panna - see siin ongi tee ja kohvi segu. Järelmekk - kummalisim segu, mis on aga kuramuse meeldiv, parkiv ja kuiv ja magus ja mahlane ja veel vähese humalahammustusega kah!

Friigikas. Kummalisimaid segusid teest, kohvist, kombutšast ja NEIPAst.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment