Sunday, June 4, 2023

Underwood - Bushmaster

Bushmaster (Underwood, Ukraina) prk 0,33 l. alc 7,2 %vol. Ratbeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double Milk" ja hinnang 4,01 punkti.

Tootjainfo: "A full-bodied and strong double milk stout created in collaboration with goodwine. We added cacao beans from natural chocolate maker 13 Beans and a dash of hot chili pepper to the armor-piercing Bushmaster stout base on a double grind. This stout pleasantly warms and adds vigor to our struggle."

Väike nääps purk, pisut kohmakas sildikujundus. Pruun vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib päris kaua. Õlle värvus - laavaselt mustjaspunane. Aroomis on tunda nii tublisti kakaod kui ka ivike tšillit

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja toekalt mõru-magus ja röstine ning šokolaadine. Keskmaitse - tubakas, tubakatuhk ja magus šokolaad koos algava tšillitervitusega. Lõppmaitse - kõrbenud stritslikoorik koos söestunud rosinatega ja samamoodi mõranenud šokolaadivõõbaga. Järelmeki ajaks on tšilli endale juba rajanud sellise tagasihoidliku, kuid toimiva laskepesa, kuskohast anda kerget hõõguvat soojust, fooniks magus kakaojook ja tükike 70% šokolaadi.

Mega. Magus tšillišokolaadimega. Suurepärases tasakaalus ja sellise meeldivalt madalatel tuuridel töötava tšillimootoriga, mille tõttu tahaks seda võtta veel mitu-mitu-mitu klaasitäit ning ilmselt isu ei saakski ennem täis kui on aeg magama minna.
---
saadaval vaid oksjoni jagu
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment