Monday, June 26, 2023

Pastry Mastery - Tom Kha 5

Tom Kha 5 (Pastry Mastery, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Sour - Other Gose" ja hinnang 3,78 punkti.

Tootjainfo: "пиво зі смаком компонентів тайського супу на кокосовому молоці з куркою"

Väike pudel, mille kaelusesse kogunenud mudru muudab ettevaatlikuks. Sildil - kõnealune supp :) Ebameeldivalt klimpunud vaht kaob hetkega. Õlle värvus - kergelt uduselt kollane.

Aroom - nohhh ongi Tom Kha noh :) See tähendab et happeline, magusakas, vürtsikas, ingver, kafiirlaim ja sidrunhein kenasti tunda

Esmamekk - vana Gambrinus hakkab harva maitse peale naerma. Ja kas teate kui keeruline on naerda, kui sul on suus vedelik! See ongi Tom Kha. VÕIMAS, soolane, happeline, vürtsikas Tom Kha!

Keskmaitse ... ehhhh ... mis ma räägin, KOGU maitse algusest lõpuni on TOM KHA RUUDUS! Kui see supp on teile tuttav, siis saate aru. Kui ei ole tuttav, pole lootustki.

TRAGIKOOMILISELT JA TEATRAALSELT ÜLEVÕLLILINE! Enamik siinkandis Tom Kha nime all pakutavaid suppe on hale vari selle kõrval, KUI võimsalt ja õigesti maitseb see supp ... ptüi, see ... eee ... õlu??? See on nii hunnitult ja karikatuurselt ja mõõdutundetult hea ning imestusest ja imetlusest kulmukarvu kuklale tõstev kraam, et armu või ära!
---
ei ole saada
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment