Monday, June 12, 2023

Rebrew - Cat Sìth Imperial Scotch Ale w/ Cocoa Nibs, Coconut

Cat Sìth Imperial Scotch Ale w/ Cocoa Nibs, Coconut (Rebrew, Ukraina) prk 0,33 l. alc 10,0. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Cat Sìth Imperial Scotch Ale w/ Cocoa Nibs, Coconut" ja 4,23 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "This version of our Imperial Scotch Ale was aged with a big amount of the best Venezuelan Sur del Lago cocoa beans, vanilla beans and coconut added. Rich aroma of sponge cake with chocolate notes, caramel, sweet notes of vanilla, coconut and spices"

Väike nääps purk, sildil humalakass. ruun vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - rõske-raskepunamust.

Aroomijumaluste palvepärlid! Kookosliköör. Vanilke-keedukreem. Kakaoküpsised. Kookoslikööri sisse kastetud kakaoküpsised! Uhhhhh, kui praegu oleks lähedal mõni väike laps, siis poleks ilmselt võimalik seletada, et MIKS seda ei või lastele hommikusöögi kõrvale anda.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja hapu-magus, veidi alkoholiselt soojendav ja ülimalt karamelliküllane. Keskmaitse - pillavalt kookoseline, kookosekoorene ja kookoseviirukine ja kookosekookoseline kokonutiline kookosesammas. Mitte tootemi- vaid kookemisammas.

Lõppmaitses tõmbab röstine mõru-hapu senise magusatulva kenasti raamidesse ja jätkab kookose, lausa toorkookose sambarütmis, raputades kookosepalmi puusad liigestest lahti ja pannes ka põhjakaru kookos-krooksuma.

Järelmekk - ilmselt mõni Vanuatu või Kiribati põlisjumal põletaks sellest õllest keeratud viirukipulkasid transsi minekuks, kuid põhjamaalase võtab see lihtsalt oimetuks. Kakaokookosejumalale au!

Ihtüosandrilikult medikroaatselt ülevõllilselt KOOKOSEORGASMILINE! See pole mitte normaalne, kuidas ristatakse kakao ja kookos ja saadakse kookoskirik!
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment