Thursday, June 22, 2023

Basqueland / Humble Sea Meatball Sub

Meatball Sub (Basqueland / Humble Sea, Hispaania / USA) alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja 3,84 punkti.

Tootjainfo: "Collab with our friends Humble Sea from Santa Cruz. A Double IPA dry-hopped with Citra, Amarillo & Vic Secret."

Gambrinuse kraanist võetud õlu, sestap disainist rääkida ei saa. Sõrmeaksune valge vahukiht on üsna püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on mahlaselt magus-mõrkjas, viinamarjade, litši ja väga küpse meloni nootidega.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - melon, mango üleküpsenud tikrid. Lõppmaitse muutub veidi mõrkjamaks ja puidusemaks, vähekese humalaselt hammustavaks ja hästi maitsetihedaks. Lõppmaitses võimenduvad nii magus puuviljasus kui puidune mõrkjus, muutudes isegi veidi kuivapoolseks, kuid jäädes samas siiski üliküpse meloni laadselt mahlaseks

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-mõru-magusa buketiga Übertaseme rüübe. Korralik topelt-NEIPA, mida võiks ette võtta liigagi mitu klaasi, ohtlikult lihtsalt joodav
---
saadaval Tartu Gambrinuse kraanist
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment