Friday, June 9, 2023

Pinta - Risfactor Cocoa Nibs & Roasted Peanuts

Risfactor Cocoa Nibs & Roasted Peanuts (Pinta, Poola) pdl 0,33 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang 80 puntki. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 4,16 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Dark as night, super thick, classic Imperial Stout. Flavors of chocolate, cocoa, Belgian pralins and toffee. Infused with cocoa nibs and roasted peanuts."

Väike lihtne pudel, soliidne sildikjundus. Tumepruun vaht täidab ligi pool klaasi ja püsib kaua. Õlle värvus - mustmurudemust.

AROOOOOM - piiiiiks kui pähkel! Maapähkel! See õige maapähklimääre, ainult et keegi lollakas on selle määrinud kakaoküpsisele! Nõdrameelsed! See on niiiiiii hea!

Esmamekk on raske ja magus, kakaone ja šokolaadine. Keskmaitse - pähklišokolaad, maapähklišokolaad maapähklitäidisega ja tilga pähklilikööriga.

Lõppmaitse. Kakaoküpsisemajake, millel on glasuuriks maapähkliniredest meisterdatud jõulumuster

Järlmekk. Korraga viskas nagu sisse Nutellat, kuid õnneks ainult hetkeks, siis taandus asi naturaalsema maailma ja päris-kakao ja päris-maapähklite juurde.

ÜLEVÕLLIKAS! Ohjeldamatult ja oimetult hea kakao-maapähklikontsentraat!
---
ainult oksoni jaoks jäänud
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment