Friday, June 30, 2023

Sori / Adroit Theory - Honesty Is Ryediculously Delicious

Honesty Is Ryediculously Delicious (Sori, Eesti) prk 0,44 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Rye" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Rye" ja hinnang 3,73 punkti

Tootjainfo: "A collaboration with Adroit Theory (Virginia, USA)! Brewed with a fifth Finnish rye malt to give it a strong sweet and peppery malt base, the hops are still the focus and we used Talus to give this beer it's special character. Expect intense citrus, floral and woody flavours with notes of grapefruit, coconut and pine. Finally we added some caraway seeds to round out the beer and enhance the spicy and woody flavours."

Keskmist kasvu purk, vägavärviline kaaluline-linnuline kujundus. Pöidlapaksune kollane vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt pruunakas-punane. Aroom on mõnusalt köömneleivane ja mõõduka greibidžemmi lisandiga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõru-hapukas. Keskmaitse - lameda suutunnetusega, mõru, rauarohke ja veidi kare. Lõppmaitse - roostene, kuivatatud leiva ja maasikate ning vase toonidega. Järelmekk - mõru ja hapu, veidi karedalt keelt raspeldav, tiba karvane ja rohmakas.

Keskmise kehaga, alakarboniseerunud ja kuiva paletiga, mõru-hapukas-mõru-vürtsikas-hapukas-mõru buketiga Väga hea taseme rüübe. Korralikult mõru kuiv IPA, milles leiva ja köömnete noot on tugevam lõhnas kui maitses, kuid igatahes on see selgelt eristuv ja seetõttu kiiduväärne katsetus.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment