Thursday, June 8, 2023

Artezan - Szczęściu Trzeba Pomóc

Szczęściu Trzeba Pomóc (Artezan, Poola) pdl 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Sour - Fruited Berliner Weisse" ja hinnang 3,76 punkti

Tootjainfo (google tõlke kaudu): "Mango Nectarine Berliner Weisse. Sour and fruity - like a Berliner (only not, if they pour juice in a pub, it's not like that). Mango - almost everyone's favorite fruit, we added a nectarine to it, the salivary glands are working, it's light and refreshing, if it was hot, it's a victory at all. Listen, there's no point in rushing to Berlin, stay, have a beer!"

Keskmist kasvu pudel, puuviljaoranž silt :) Valge vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroomis on mango magus troopilisus selgelt tunda, hapuka kõrvalnoodi võib ju vabalt ka nektariinide kraesse kirjutada, kõige all on ka kerge joogijogurti lõhnakiht.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapu. Keskmaitse - magusakas-hapu, mahlane ja kuivapoolne. Lõppmaitse - toorevõitu nektariinid ... või siis hoopiski mandariinid? Järelmekk - hapu, kuiv ja mahlane .... pääääris lõpuks näitab ka mango oma veidi magusamat nägu, kuid ka seda pooltoores, parkivas võtmes.

Keskmisest kergema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-magusakas-hapu-magus-hapu buketiga HEA taseme rüübe. Janukustutajana ideaalne. Lubatud puuviljad on ka lõhnas kenasti tunda, kuid maitses kaovad kahjuks üsna jäägitult
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment