Monday, June 12, 2023

Funky Fluid - Purple Lava

Purple Lava (Funky Fluid, Poola) prk 0,5 l. alc 12,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang 94 punkti. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,56 punkti.

Tootjainfo: "Islay Whisky Barrel Aged Smoked Imperial Stout infused with Suska Sechlońska plums and smoked salt."

Keskmist kasvu purk, ploomipunane sildindus. Põdlõnnn-pärlanks-bulbulks koliseb klaasi pime öö, millest eristub vastutahtsi tumepruun vaht nagu öövalvur ööpimedusest öösse suubudes.

Aroom. Jestas, siin tuleks rääkida kolm lehekülge mälestusi, aga proovin lühidalt: suitsuviskivaadi guašš ja suitsuploomi silmipimestav lõhn, mis täidab kogu turuplatsi, mattes enda alla isegi ... ahh ma ei hakka isegi peale, sest see kõik eksitaks. Leppige kahvatute sõnadega: guašš ja suitsuploom. Kuid need sõnad annavad edasi vaid 2%

Esmamekk. Emme. Suitsuploomiemme. Suitsuviskivaadis hulpiva suitsuploomiemme

Keskmaitse. SANTA LUCIA! Santa suitsuploomista. Kui te pole käinud turuplatsidel, kus meetrite kaupa müüakse iharalt lihavaid - punatipuliselt erekteerunud suitsuploome, siis te lihtsalt ei mõista.

Lõppmaitse. Suitsusool. Jaaa-jaaaaa, ärge uskuge, aga mina usun! Mina usun, et suudan siit tunda suitsusoola nüanssi ja kuulutan selle grandioosseks õnnestumiseks. Miks ei lisata ometi enamikule impsidele soola, ma küsin!=#?! See ju sobib kuratlikult hästi!!!

Järelmekk. Kustuvate kaminate ja hõõguvate lõkkeasemete nimel. Kas meiemaal suitsutatakse ploome? Kui jaa, siis kus neid saab? Kui ei, siis MIKS!?!?

Kokkuvõtet ei ole. Ei tule. Sest ei ole ja ei saa. Kahjuks ei ole seda õlut saadaval. Vähemalt praegu. Sest oi kuidas tahaks
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment