Tuesday, June 20, 2023

PINTA Barrel Brewing / Forager - Immensity

Immensity (Pinta, Poola) pdl 0,33 l. alc 13,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang 100 punkti!!! Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 4,12 punkti.

Tootjainfo: "Imperial Stout aged for 18 months in Bourbon Maple Barrels infused w/ maple syrup, vanilla and coffee"

Väike pudel, huvitavalt nihestunud sildikujundus. Rajult punamust vähene vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - rammus-turske-turske-must.

Aroom. Sellest väike lõigate kuubikuid ja müüa parimatesse kohvikutesse ukse peale kliendi-meelitajana. Vahtrakohvi! Jämejalgne vanakohvi.

Esmamekk. Oooooo koooohvi moi! Kohviliköör selle sõna hapukas-kirsilikus-metsmarjalikus võimendis, kiirendis ja turbondis

Keskmaitse - ploomimarmelaad nii jõmatult intensiivses mõttes, et ploomipuu kasvab kõrvust ja murelivõsa ninkarvadest

Lõppmaitse. Torupilli võib teha vist ka kirsikivist, puhuda see heinasao suuruseks ning kruvida külge vahtrakreegi tunnustorud.

Järlemekk. Kui ristata indlev vahtrapuu kirsimoosiga, siis saab tulemuseks terve mesipuutäie kirsitubakat, kas pole?

On olemas head lapsed ja halvad lapsed ja siis on Juku. On olemas joogiõlled ja dessertõlled ja siis on olemas Immensity. See raisk on maitseosakeste kiirendis kokkupressitud fusioonvõimendi kristalleerunud kvintessents. Vana Gambrinus poetab pisara maitsevapustuse mälestuseks.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment