Thursday, June 8, 2023

Pinta - Risfactor Cinnamon & Cocoa Nibs

Risfactor Cinnamon & Cocoa Nibs (Pinta, Poola) pdl 0,33 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 4,02 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Dark as night, super thick, classic Imperial Stout. Flavors of chocolate, cocoa, BELGIAN pralins and toffee. Infused with cinnamon and cocoa nibs"

Väike lihtne pudel, soliidne sildikjundus. Tumepruun vaht täidab ligi pool klaasist, vajudes seejärel tihedaks ja püsivaks kreemiseks. Õlle värvus - kirikutorni vari pilvisel ööl.

Arooooommoooohoooo. Parimad kaneeliküpsised! Parasjagu magus, aga mitte läila, parasjagu kaneeline, aga mitte ülekuhjatud.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magus-mõru-vürtsikas ja keeleotsa veidi kräkeldav. Keskmaitse - kaneelipuruga üle puistatud kakao! Oiiii, kui kakao ja oiii kui kaneel!

Lõppmaitse - no kui see pole jõulud, siis ma ei tea mis see on. Mis siis et alles on saabumas jaanipäev aga ikkagi on jõulud, keelel, meelel ja südames tänulikkus

Järelmekk. Isssver-sussver kui suurepärane tasakaal on magusa, mõruda ja vähese hapukuse vahel. See tähendab kakaokreemi, kaneeli ja rösti vahel. Immmmeliiine-Emmeliiiine

MEGA. Kakao ja Kaneel - see on täiuslik abielu! Perfektne idee, oivaline teostus. Poolakad on jämedate kolakate valmistamisel üldiselt alati tegijad olnud, kuid see siin on tõepoolest vedel ÕNN - või nagu poolakad ütlevad "szczęściu". 12 punkti 10'st
---
näpuotsaga saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment