Sunday, June 25, 2023

Borg - Á Grænni Grein Nr. T45

Á Grænni Grein Nr. T45 (Borg, Island) pdl 0,44 l. alc 6,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Smoothie / Pastry" ja 3,59 punkti.

Tootjainfo: "Commemorate St.Patrick with a journey back in time. This refreshing sour is made with savory pistachios; a salute to the unique taste of Iceland's most famous ice lolly: The Green Hulk"

Keskmist kasvu purk, titeroosa sildindus. Valge hõre vaht täidab kolmandiku klaasist ja kaob ruttu. Õlle värvus - veidi hämuselt pistaatsiaroheline.

Aroom - lahedalt, rammusalt ja jäätiseliselt ja hapult pistaatsialik! See oleks nagu pistaatsia-laimi-jäätisekokteil! :)

Esmamekk - keskmise kehaga ja tugevalt hapu-magus, eeterlikult pistaatsalik. Keskmaitse - hapu, mõrkjas, keelekülgedel kihisev ja veidi ülekoormatult pistaatsiapähkliõline. Lõppmaitse - hapu, kuiv ja pistaatsiaküllane. Järelmekk - magus-hapu ja limonaadilik, aga eelkõige pistaatsialik

ÜLEVÕLLIKAS! Pistaatsiat on siin 16 korda rohkem kui see oleks iial naturaalsel teel saavutatav, kuid ikkagi - see on kuramuse era- ja esmakordne kogemus vana Gambrinuse jaoks ning seega kõrgelt kiidetav
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment