Thursday, June 22, 2023

Ca' del Brado - Anniversario 2021

Anniversario 2021(Ca' del Brado, Itaalia). pdl 0,375 l. alc 7,5 %vol. Ratebeer liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Other" ja hinnang 4,16 punkti.

Tootjainfo: "Sour ale cold infused with cascara (coffee skin) in collaboration with Trevo Coffee Roastery. 100% fermented by Brettanomyces Lambicus, barrel aged for 8 months with a mix of bacteria from our cellar"

Keskmist kasvu pudel, sildil ilmselt mingi legendijupike. Sõrmepaksune valge vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - õrna uduvinega kuldne. Aroomis seguneb valge veini äädikas ja kohvi.

Esmamekk on keskmise kehaga ja happeline ning magus. Keskmaitse - tugevalt kohvine ning äädikane põhi võimendab seda huvitavalt. Lõppmaitse - kuiv, mineraalne, raua- ja vaserohke, pohlane. Järelmekk - väga kuiv, mõrkjas ja hapu

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja karmilt kuiva paletiga, hapu-magus-hapu-kohvine-happeline-mõru-hapu buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe. Hapu ja kohvi pole enamasti kuigi hea kombinatsioon, aga siin on see üsna õnnestunud moel kokkukruvitud paarike.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment