Sunday, August 21, 2016

Black Eyed King Imp Vietnamese Coffee Edition


Black Eyed King Imp Vietnamese Coffee Edition (BrewDog, Šoti) prk 0,33 l. alc 12,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial Stout - Top 50" ja hinnang 100 punkti!!!

Vaaaaata sellist tajuhäiret pole ammu olnud. Maailma kangeim ja ilmselt kangeim purgiõlu. Imperiaalne stout. Vaadis laagerdunud imp.stout. 100-punktine vaadihoidis. Plekkpurgis!!!!! Jebenti dušu, kuidas nii võib? :)

Tootjainfo: "Black Eyed King Imp returns in this Vietnamese coffee edition of an epic barrel-aged imperial stout. Oh. And this is the world’s strongest ever canned ale.

At 12.7% ABV, Black Eyed King Imp is a super intense and twistedly complex brew, with intense notes of sweet vanilla, rich espresso, smooth molasses and bitter chocolate barely contained by the metal wrapped around it. We’ve ransacked the barrel store to blend some of our favourite aromas and flavour infusions into this massive monster of a beery beast!"

Väike purk. PURK! Jeebus, ma vist ei saagi sellest üle :) Must vaht. Must õlu. Must purk. 

Aroom. Mu siga. Mu eesel. Ja need muud loomad. See õlu ON hunnitu. Isegi kui maitse peaks täielik mehh olema, on kõik juba ette andestatud säänse lõhnaelamuse eest! Rikas, tume, raske. Kohvine (oh üllatust)! Vanilje, kohvi, röstlinnased, vanilje, kakao, kohv. Ploomid šokolaadis.

Esmamekk. See on pehme ja raske ühekorraga nagu vanaema satiinvoodris vatitekk. Vanilje. Kreemliköör. Kohvikreem. Kohvipasteet - einomatean et sellist asja pole olemas, aga seda kohvit võiks tõesti leivale määrida. Või veel parem jäätisele valada.

Keskmaitse. Siivutuseni nauditav. Pehme ja soe, täidlane ja külluslik. Kas selle eest antakse mõni patt andekss või vastupidi? 

Lõppmaitse. Brewdogil on õnnestunud jälle panna endast rääkima. Sellise hoolimatusega nagu nad panid mõned oma rängemad tooted allaaetud-loomade-topistesse, nii nüüd panid nad ikka täiega purki. Ja vana Gambrinus on urrrr-kui-rahul ja kiidab ning noogutab nii et kaelalülid raksuvad.

Järelmekk. Purgiõlu on nüüdsest saanud TÄIESTI uue tähenduse. No ei saa sellest üle ega ümber. Nõuka ajal sai kolmeliitrise purgiga toodud mingit uskumatut laket õlle nime all. Siis tulid odavad ja kohutavad purgiõlled. Nüüd on aga kohal PURKIDE KUNINGAS. Mõelge nüüd korra uuesti. MISASJA need mehed purki panid!?!?!?!

Hunnitu kohvilikööri ja oivalise imp.stoudi segu. Plekkpurgis. Parim turundusvõte parima õlle jaoks. Ja rohkem polegi vaja kokkuvõtteks kirjutada.
-----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment