Tuesday, August 30, 2016

Premium Amber


Premium Amber (Cesu Alus Daritava) prk 0,568 l. alc 5,2% Ratebeeri liigimääratlus:"Amber Lager/Vienna" ja hinnang 13 punkti

Tootjainfo: "Cēsu Premium Amber is an amber coloured beer made of specially roasted malt, with a flavour and aroma bouquet enriched with fragrant hops."

Keskmist kasvu purk, mille pindine olek on efektselt tõmbluku-kujutisega esile toodud (noh et selle võrra suurem). Erkvalge vaht täidab 4/5 klaasist, püsib vägagi kaua ja jätab väga tiheda vahupitsi klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on odavale laagerõllele omaselt hapukas, ehk vaid pisut karamellisem kui kõige lihtsamad vennad.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja magusakas. Keskmaitse on magusakas-mõrkjas ja veidi biskviidine. Lõppmaitses lisandub lihtsat askorbiinist hapukust. Järelmekk on õõrnalt vürtsikas.

Keskmisest kriips kergema kehaga, väga tugevalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-magusaka buketiga pretensioonitu ja igav lauaõlu. Õlu, mille joomist sa ei märka. Milleks teda siis juua?
-------------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment