Thursday, August 18, 2016

Senča Eksistenciālais Tukšums

Senča Eksistenciālais Tukšums. pdl 0,5 l. alc 5,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus:
"Spice/Herb/Vegetable" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Pale ale with Sencha green tea from China."

Keskmist kasvu pudel, sildil mingi ... mmm ... ürdiaed?  Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasist, püsides väga kenasti ja jättes taandudes tihke vahupitsi klaasiseinale. Õlle värvus - kirkalt täiskollane.

Aroom. Jummel kui huvitav! Tee mis tee ... tee mee, sidruni ... ja piimaga!?! :) Magusakas-hapukas ja kreemine, tsitruseline ja värskendav.

Esmamekk on keskmise kehaga ja intensiivselt hapukas-mõrkjas, naksakalt greibine. Keskmaitse muutub magusamaks ja ürdisemaks, tee sisse on segatud tubli lusikatäis pärnaõiemett. Lõppmaitse on mõrkjas-hapukas, keelekülgi parkiv ja kosutav nagu tassike kanget rohelist teed. Järelmekk muutub jällegi kreemisemaks, pehmeks ja samal ajal põnevalt vürtsikaks.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja siidise paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga ÜBERtasandi rüübe! Õlle enda kohta ausalt ei oskagi midagi öelda, kõige üle domineerib see eripärane rohelise tee maitse ... kuid see on lausa suuuuuurepärane! Mitmekihiline ja väga nauditav klaasike igatahes. Siia kõrvale ei maksa midagi pakkuda ... no kui väga tahta, siis mandliküpsiseid.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment