Tuesday, August 23, 2016

Blanche Bio


Blanche Bio (Vezelay, Prantsusmaa) pdl 0,25 l. alc 4,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "German Hefeweizen" ja hinnang on 33 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke vahendusel): "Typical Bavarian our hefeweizen taste slightly lemony and refreshing is simple.
It is exclusively made ​​up of * malt, barley, wheat, hops and water *. It is a biological high fermentation beer, unfiltered, not pasteurized. Bronze medal in the 2015 General Agricultural Competition."

Tilluke pudel, omanäoline V-kujuline valge sildilahendus. Erkvalge vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib üsna kenasti, jättes ka kenakese vahujälje klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on mõnusalt hapukas-magusakas, linnaseline ja banaanine, nii nagu stiil nõuab.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja magusakas. Keskmaitse on magusakas-hapukas, huvitaval kombel meenutades piimküpset viljatera. Lõppmaitse lisab veidi mõrkjat murust värskust, samas leiab ka sidrunist hapukust. Järelmekk on veidi vesine ning taas toorevõitu viljatera moodi, kuid värske ja kauakestev.

Kesmkisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-hapuka buketiga Väga hea taseme rüübe. Saksapärane nisuõlu üsna nii nagu ta olema peab, antud juhul teeb RB kolleektiivne arvamus küll joogile liiga.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment