Thursday, August 11, 2016

Party Starter

Party Starter (Tanker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "saison", koondhinne pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Lime saison."

Väike lihtne pudel, kollasel sildil mulistab seltskond kõrtega suures pokaalis. Vähene valge vahukirme ei taha üldse püsida. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on hapukas-mõrkjas, omapärase vürtsika kõrvaltooniga, mis balanseerib sidrunheina ja konserveeritud tilli vahel :)

Esmamakk on kerge kehaga ja hapukas. Keskmaitse on belgia tripel-õlle lahjendatud versiooni meenutav, hapukas-vürtsikas ja sidrunikaramelli meenutav. Lõppmaitse muutub magusamaks, Kellukese limonaadi meenutavaks. Järelmekis aimdub juba üsna selgelt laimikoor, see mõrkjas-hapukas lõpp muudab senise üsna kergepärase mulje soliidsemaks.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-vürtsikas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga heal tasemel rüübe, millel pole tavapärase õllega suurt midagi pistmist ... ja ega ta nüüd väga saison kah pole. Kuid suviseks terrassijoogiks soobib ta vaatamata sellele otse ideaalselt, passides ka neile daamikestele kes muidu õlle peale nina krimpsutavad. Väike puuvilja-vardake siia kõrvale ja asi võtab jumet!
----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment