Friday, August 12, 2016

Chișinău Blondă


Chișinău Blondă (Efes, Moldova) pdl 0,5 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager" ja hinnang 7 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke vahendusel): "It is a lager beer made ​​from malt and hops varieties specially selected. It tastes better pronounced malt fermented, with a flavor and a pleasant hop bitterness. It is easy to drink and quenches thirst ideal."

Keskmist kasvu reljeefkirjadega mõõdukalt kumera proofiliga pudel. Omapärase lõikega, aga lihtsapoolse kujundusega sini-puna-valge sildikujundus. Erkvalge sõrmepaksune vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on väha leebe, kergelt magusakas, huvitavalt kombel puudub sellele õlleliigile omane hapukus, kuid see-eest lisandub veidi plastikut.

Esmamekk on kerge kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse - tavaline eurolaager, hapukas-mõrkjas ja plastikune. Lõppmaitse - mõrkjas ja kergelt vürtsikas. Järelmekk lööb kergelt üles hapuka noodi, aga see kaob pea kohe oelmatuks.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga üsna mõtetu õlu. Otseselt halvaks seda ei tituleeriks, sest päris midagi vastu ei hakka ... no aga mitte miski ka ei kutsu võtma järgmist lonksu.
------------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment