Tuesday, August 9, 2016

Imperial Sauna Session


Imperial Sauna Session (Tanker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Spice/Herb/Vegetable“ ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Rohkem kuuma, äkilisem leil ja loomulikult topelt saunavihtasid. See on saunaskäik edasijõudnutele."

Väike lihtne pudel, saunapilt seekord punasel foonil ja venekeelsete lisakirjetega. Väga vähene valge vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - kirkalt vaskne. 

Aroom. Jämejumal. Sauna Sessioni saunalõhna mäletate? No vat korrutage see nüüd rahulikult kahega või isegi kolmega. See pole enam sauna eesruum, vaid ikka kohe leiliruum, kus mitmes palis vihad ligunemas!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga, magusakas ja ... no kaseviha mekk lööb juba vastu keeleotsa tubli sahmaka :) Keskmaitse ... jummmmmmel. Vana Gambrinus ei tea, kas saunal ka oma jumal on, kuid igatahes on tema jaoks nüüd üks vääriline jook olemas! Saunaviha kahepäevane leotis!!

Lõppmaitse. No niiiii sügavale sauna sisse pole ammu sattunud. Huvitav, misasja need Tankerlased tegid, lasksid saunaviha blenderist läbi või? :) Järelmekk. See kaseviht on ligunenud kahes palis ... üks on olnud haavapuust ja teine vasest. Ja siis need hullud segasid kaks vihatinktuuri kokku ja villisid pudelisse. Hullud ma ütlen!

Ei vaata sihukesele lollusele ei saa normaalset kokkuvõtet kirjutada. Kasevihatinktuur. Need Tankeri omad on lollakad. Ja issver-sussver kuidas Gambrinusele säherdune ülevõllilollus meeldib!

Ei tea kui pakuks siia juurde friteeritud kaselehti? :)
-------------
pilt isetehtud

1 comment:

  1. Ostsin ka pudeli, aga mida ei olnud, oli mull. Täielikult ilma gaasita. Kui "saunaõllel" gaasi ei ole, siis on ikka jama lahti. Peab vist uuele katsele minema

    ReplyDelete